Munkáim

BlitzInfo villámfigyelő rendszer

blitzinfo

Ez egy általam fejlesztett villámjelző-figyelmeztető app, ami a lightningmaps.org adatain alapul.

Az app szerver része Node.JS-ben íródott, feladata a nyers adatokhoz ország, település, napfázis, stb. adatok rendelése, ezek adatbázisba PostgreSQL kimentése, és a csatlakozó kliensek kiszolgálása ezen adatokkal, élőben, WebSocket technológiával.

A szerver alkalmazás képes arra is, hogy az OMSZ által kiadott figyelmeztetésekről is azonnal értesítse a felhasználót, az adott helyzete alapján. Ez akkor is megtörténik, ha a környezetében 50 km-en belül villámtevékenység történik.

Az androidos alkalmazás fogadja a szervertől az adatokat, élő térkép kirajzolására is képes, valamint az elmúlt időszak villámtevékenységéről statisztikát is megjelenít, valamint a felhasználó korábbi helyzetére vonatkozó figyelmeztetéseket is 1 hétig.

ELTE IK vizsgakérdés-generátor

ikvizsgen

Ez az oldal az ELTE IK Programtervező informatikus szakán lévő egyes nehezebb, és inkább lexikálisan számonkért tárgyainak vizsgakérdéseit tartalmazza.

A megfelelő tárgyat kiválasztva az éles vizsgához hasonló kérdéssort generál, az anyagrészben egyenlő eloszlásban, véletlenszerűen. Van lehetőség a tudás tesztelésére is a megfelelő mezőben, kifejtése után összevethető a válasszal. A sok matematikai jelölés miatt ezt sokszor célszerűbb a papíron leírt megoldással összehasonlítani. Emellett lehetőség van a kérdések között keresni is, valamint az összes kapcsolódó kérdést megtekinteni. A karon vizsgaidőszakban elég sokan használják.

Megtekintés

Kirchhofer SE oldala

kirchhofer

Ez egy sportegyesület oldala, mely évente néhány alkalommal futóversenyeket rendez óvodásoknak és általános iskolásoknak. Az oldal különleges funkciója, hogy egy adminisztrációs rendszer adatait feltöltve, dinamikusan megjeleníti a befutó gyerekek eredményeit. (A nagy tömeg miatt a célben, csak az első öt helyezett ideje lényeges) Részt vállalok a rendszer helyszíni üzemeltetésében és kezelésében is.

Megtekintés

Gödöllő időjárási oldala

met

Ez egy saját oldalam, ami Gödöllő időjárásával foglalkozik. Az oldal parallax szerkezetű, és megtekinthető rajta a hőmérsékleti, páratartalom, szél adatok 2008-ig visszamenőleg, amit a saját, Időkép.hu-n is elérhető automatámmal mértem. Az adatokból grafikon készül, és azok le is tölthetők több formátumban.

Emellett tartalmaz egy saját fejlesztésű napfázis-diagramot az adott évre vonatkozlag.

Megtekintés

SanNous

sannous

A SanNous egy, különböző egészségügyi adatok kezelésére alkalmas webes felület, melybe a kezelőorvosnak lehetősége van feltölteni a különböző mérőeszközükkel (ViCardio, ViPORT) mért adatokat, és ezen adatok megtekintésére a pácienseknek is lehetőségük van. Képes a rendszer különböző egészségügyi kérdőívek összeállítára (a megfelelő szerepkörrel), illetve kiértékelésére.